miercuri, 28 septembrie 2011

M-am mutat la casa noua!

Trebuie sa va anunt ca m-am mutat la casa noua, cu totul! Mi.am luat postarile si toate cele si m-am mutat pe http://nelidamustafa.blogspot.com nu e nicio noutate in afara faptului ca acum imi apare numele in denumirea blogului. Mie insa, faptul mi se pare important. Asta pentru ca voi sa puteti stii cu cine stati de vorba sau cine abereaza pe blogul asta.

Vechiul site(acesta) nu va fi inchis astfel incat veti putea fi redirectionati catre noua mea pagina prin intermediul acestui blog.


Va astept in noua mea casuta!

2 comentarii:

 1. Teuvo Kuvat- Teuvo Images Finland visited this blog. Come and visit my blog . You should also tell your friends to my blog Teuvo Vehkalahti Finland

  RăspundețiȘtergere
 2. Buna ziua,

  Ma iertati ca va deranjez .Vin cu rugamintea la d-voastra sa scrieti un articol pe blogul d-voastra si sa distribuiti mai departe pe facebook despre mama mea, Gabriela Tudorache care este foarte bolnava . Este diagnosticata cu meningiom , o tumoare cerebrala care i-a afectat vederea si trebuie sa se opereze cat mai repede la o clinica din Germania unde ni se cere 35 000 EUR plus cheltuieli de cazare si transport .

  Viata si vederea ei depind de aceasta operatie , iar mie si fratelui meu ne este foarte greu sa o vedem cum indura zilnic cumplitele dureri de cap si ametelile .Timpul nu ne permite sa asteptam si va rugam sa scrieti un articol despre cazul ei . Mai multe detali le gasiti pe http://gabrielatudorache.blogspot.com/. Sau ne puteti contacta la nr de tel. 0724342082. Va rugam , daca sunteti de acord sa ne lasati si un raspuns .
  Va multumesc din inima pentru sprijinul acordat.

  dumitru_gabriela31@yahoo.com

  RăspundețiȘtergere